Anchor48px

Bestel jouw Mercedes-Benz Certified occasion online

Ben je op zoek naar een occasion of wil je je oude occasion inruilen? Navigeer dan naar onze website en kies de kortste route naar je nieuwe auto. En omdat je op dit blog terecht bent gekomen, gaan we er stiekem vanuit dat je zoekt naar een tweedehands Mercedes.

Goed nieuws: als je bij ons een tweedehands Mercedes-Benz koopt die maximaal 6 jaar oud is en niet meer dan 150.000 kilometer op de teller heeft staan, dan ontvang je het Mercedes-Benz Certified label. Dit is het kwaliteitslabel voor premium Mercedes-Benz occasions. Alleen als de auto wordt geleverd door een officiële Mercedes-Benz dealer heeft de auto het certified label. Onder de advertentie van de auto staat welke dealer de auto levert

mercedes benz certified
Anchor48px

Certified occasions van Mercedes-Benz

Dit certificaat betekent dat je occasion is gecontroleerd op wel 100 essentiële punten. Daarbij heeft elke auto bij ons een sluitende onderhoudshistorie. Dit wil zeggen dat de auto is gecontroleerd op eventuele ongevallen, niet is gestolen, geëxporteerd, gesloopt of als afgeschreven staat geregistreerd. 

Je kunt er dus 100% op vertrouwen dat onze aangeboden auto’s een sluitende historie hebben. Met een Mercedes-Benz Certified occasion ga je nog relaxter op weg.


Anchor48px

Mercedes Premium 

Op onze website vind je Mercedes-Benz Certified occasions, maar niet alle Mercedes-Benz occasions vallen onder deze certified voorwaarden. Wat is het verschil? Mercedes-Benz Certified occasions, zijn occasions die verkocht worden door officiële Mercedes-Benz merkdealers. Zij bieden de voorwaarden die je leest in dit blog, zoals de 24 maanden garantie.

Anchor48px

Mercedes Standaard 

Mercedes-Benz die niet onder de certified voorwaarden vallen zijn occasions die worden aangeboden door andere merkdealers. Zij bieden de standaard  heycar voorwaarden, zoals 12 maanden garantie.

Heb je vragen, of is het onduidelijk onder welke voorwaarden jouw droomauto valt? 

Neem dan contact op met ons Customer Service Team. Of start zelf lekker met zoeken op heycar.

mercedes benz certified

De zekerheden van heycar gecombineerd met Mercedes-Benz Certified  voordelen

Anchor48px

24 maanden garantie 

Je Mercedes-Benz Certified wordt geleverd met 24 maanden garantie, dus je kunt zorgeloos de bezorger van je nieuwe occasion uitzwaaien. Mercedes biedt daarmee een unieke service in vergelijking met andere merken.

Sluitende historie 

Alle occasions die we aanbieden hebben een sluitende onderhoudshistorie, en zijn niet betrokken geweest bij ongevallen.

Geselecteerde dealers 

We werken alleen met geselecteerde officiële merkdealers waar we zelf ook een auto van zouden kopen. 

Mercedes Connect

Tegenwoordig kan je jouw auto verbinden met je smartphone. Superhandig als je bijvoorbeeld een diagnose van je auto wilt, hulp bij autopech of als je wilt zien wat de geschiedenis is van de auto.

Pechhulp

We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar als je onderweg problemen hebt dan kan je in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in Europa 24/7 voor je klaar. Een Mercedes-Benz is natuurlijk niet zomaar een auto. 

Je kilometerstand is gegarandeerd

Je bent bij ons altijd 100% zeker over de hoeveelheid kilometers je auto heeft gereden. De historie van de auto is namelijk volledig transparant. Je krijgt bij elke Mercedes auto ook de Nationale Autopas (NAP).

14 dagen retourrecht 

Zoals je bij heycar gewend bent heb je 14 dagen retourrecht. En ook hier biedt Mercedes een unieke service. Waar je normaal gesproken maximaal 500 kilometer mag rijden met een auto om nog aanspraak te kunnen maken op je retourrecht, mag je bij Mercedes maar liefst 2.000 kilometer rijden. Uiteraard dien je de auto wel in dezelfde staat terug te brengen als waarin je hem geleverd hebt gekregen.

 

Controle op 100 essentiële punten

Certified occasions van Mercedes-Benz zijn gecontroleerd op wel 100 essentiële punten. Van de motor tot het chassis en van de carrosserie tot de elektrische ramen. 

- Motor 

De motor van je Mercedes-Benz wordt altijd uitvoerig gecontroleerd om te zien en horen of alles werkt, goed geolied is en klaar voor vertrek. 

- Chassis 

De monteur checkt alle belangrijke onderdelen die jouw auto aandrijven, zoals de remmen. 

- Carrosserie 

De monteur inspecteert zorgvuldig de binnenkant, de buitenkant en zelfs de onderkant van jouw auto.

- Elektrische systemen 

Alle elektrische systemen in jouw auto worden gecontroleerd zoals de accu, de verlichting en de elektronische systemen.

 

 

Anchor48px

Ontdek vandaag nog ons online aanbod. Niet goed, geld terug.

Ready to go? Laten we de perfecte auto voor je vinden

 

Vragen over jouw Mercedes-Benz?

Neem even contact op met ons Customer Service Team via mail. 

 

mercedes benz certified